Syrovátkový protein Impact Whey pro tvorbu svalů

Pokud hledáte špičkovou kvalitu, výjimečné nutriční hodnoty za rozumnou cenu a jako bonus neuvěřitelnou chuť, Impact Whey Protein je pro Vás správnou volbou. Je vyroben z prvotřídního 100% čistého koncentrátu syrovátkových bílkovin, s vysokým obsahem bílkovin v jedné porci (až 82%). Je ideální pro podporu tvorby svalů a regeneraci, vyznačuje se také lahodnou chutí a snadnou rozpustností.

 

Bílkoviny jsou zdrojem pro životně důležitých aminokyselin a dusíku, které jsou nezbytné pro množení tkání a jejich udržování v těle. Proto Impact Whey Protein přispívá ke zvyšování a udržení svalové hmoty a poskytuje všechny esenciální aminokyseliny. Dopřejte si trochu extra pomoci.

✅ vysoký obsah kvaltních bílkovin (100% nedenaturovaný syrovátkový koncentrát)
✅ výborný poměr kvalita/cena
✅ možno užívat kdykoliv (před/po tréninku, během dne ke zvýšení příjmu bílkovin)
✅ přírodní příchutě, nízký obsah cukru, žádná umělá barviva či aspartam
✅ excelentí chuť v široké nabídce příchutí
✅ prvotřídní profil aminokyselin, každá dávka obsahuje více jak 2g Leucinu

 

 

Impact Whey Protein™ poskytuje více než 82g bílkovin na 100g, má nízký obsah tuku a laktózy a má bohaté množství vápníku. Tento protein je vynikajícím zdrojem esenciálních aminokyselin a obsahuje jeden z nejvyšších podílů aminokyselin s rozvětveným řetězcem, který se nachází v přirozené bílkovině.

Prémiová syrovátka, nabitá 21 g proteinů na dávku, protože vy potřebujete bílkoviny z kvalitního zdroje - ze stejných krav, které nám dávají mléko a sýr. Je jednoduše filtrována a vzduchem sušena tak, aby poskytovala zcela přírodní výživné látky.

Proteinové frakce jsou: 44% Beta laktoglobulin, 17% alfa laktalbumin, 1,5% hovězí sérový albumin, imunoglobulin G 8%, 0,5% Lactoferrin, 26% glykomakropeptid.

 

PROČ ZVOLIT PRÁVĚ IMPACT WHEY PROTEIN

Je vynikající volbou jak pro profesionální, tak i pro rekreační sportovce. Podporuje různé cíle včetně zotavení, získání svalové hmoty a ztráty tuku. Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty. Kreatin prokazatelně zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu. Příznivého účinku je dosaženo při denním příjmu 3g kreatinu.

Jedná se o lahodný, vysoce kvalitní protein, který výrazně pomůže v růstu a udržení důležité svaloviny 1 – a to jen s 1,9 g tuku, 1 g sacharidů a pouze se 103 kaloriemi na dávku, a je zde na podporu všech Vašich tréninkových cílů.

Obsahuje také esenciální aminokyseliny, včetně 4,5 g BCAA – tyto se přirozeně vyskytují v proteinu a pomáhají vybudovat a opravovat nové svaly 1 – takže jste na další cvičení vždy připraveni. A dodává se ve více než 40 lahodných příchutích (čokoládové příchutě, ovocné a další).

Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty.

  1. Kreatin prokazatelně zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu. Příznivého účinku je dosaženo při denním příjmu 3 g kreatinu.

S ČÍM JE VHODNÉ UŽÍVAT IMPACT WHEY PROTEIN?

Do svého koktejlu přidejte odměrku kreatin monohydrátu. Je dokázáno, že zvyšuje fyzickou výkonnost při následné aktivitě krátkodobého, vysoce intenzivního cvičení

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Do 150 až 250 ml vody nebo mléka, přidáte 1 velkou odměrku (25 g), protřepejte a můžete konzumovat 2-3 krát denně.