ALAVIS - kloubní výživa nejen pro koně

Název Alavis se na českém trhu stal tou nejsilnější značkou, která nabízí veterinární přípravky nejen pro kloubní výživu, ale i na podporu zdraví zvířat i lidí. Celý sortiment je certifikován jako veterinární přípravky, které jsou schvalovány ÚSKVBL (Ústavem pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv), přičemž se dokládá jejich účinnost, analytické certifikáty, klinické studie, neškodnost pro lidi, zvířata a životní prostředí, BSE certifikát a další. Naproti tomu doplňky krmiva nepodléhají schvalování, pouze stačí registrace výrobce u ÚKZUZ (Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský). Majitelem této značky Alavis je kanadská společnost LightHouse Internatioanl Inc., která je divizí farmaceutické společnosti Pharma United Inc. 

Jak Alavis funguje

Na základě klinických studií Alavis napomáhá, usnadňuje a podporuje hojení, doplňuje léčbu a má blahodárný, příznivý a revitalizující účinek, který blahodárně působí na zdraví zvířat i lidí.

Alavis je nejvíce specializován na kloubní výživu, která obsahuje kombinaci chondroprotektivních látek glukosamin sulfátu a chondroitin sulfátu a dalších látek. Jsou stavebními jednotkami chrupavek a synoviální tekutiny. Přípravky zabírají až po delší době užívání cca 3 měsíce a pak jejich účinek 1-3 měsíce přetrvává. Během užívání je vhodné dělat pauzy.

Alavis pro koně, psy i kočky

Veterinární varianty přípravků Alavis doporučujeme podávat nejen starším zvířatům, ale i zvířatům, která jsou vystavena velké fyzické zátěži ať už sportovní nebo pracovní. V rizikové skupině jsou služební či dostihoví psi a koně, saňoví psi a také štěňata či hříbata velkých plemen. Pro ochranu zdraví vašich zvířat Vám tedy nabízíme produkty Alavis 5 pro psy a pro kočky a Alavis Triple blend pro koně.

Jak Alavis pomáhá lidem?

I když je výrobce Patron jedničkou pro výrobu veterinární kloubní výživy, myslí v tomto oboru i na lidi. Perfektním doplňkem pro sportovce i starší lidi s opotřebenými klouby je ALAVIS MAXIMA Triple Blend Extra silný. Tento prášek plný chondroprotektivních látek vyvinuli v laboratořích z bezpečného přírodního zdroje. Též je doplněn o vitamín C, který příznivě napomáhá k normální tvorbě kolagenu pro běžnou funkci kostí i chrupavek. Navíc dosahuje nejlepších výsledků bez jakýchkoliv konzervantů či barviv.