Lyofilizovaný černý rybíz – GymBeam

Kód: 81763G06M
SLEVA PO REGISTRACI
Neohodnoceno
Značka: GymBeam
179 Kč 160 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Lyofilizovaný černý rybíz potěší všechny milovníky příjemně nakyslých plodů. Svou chutí i vůní jsou od těch čerstvých k nerozeznání. Rozdíl je pouze ve struktuře. Při sušení mrazem jsou zbaveny vody, a tak se vám do rukou dostanou perfektně křupavé kousky bez jakýchkoliv přídatných látek. Ideální na kaši, do dezertů nebo na samostatné mlsání.

Detailní informace

Balení (g): 100 g
do týdne | 81763G06M
179 Kč
160 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Lyofilizovaný černý rybíz obsahuje křupavé kousky perfektně zralých plodů, které si vás získají svou podmanivou chutí i vůní

Lyofilizovaný černý rybíz obsahuje lahodné, mrazem sušené plody tohoto ovoce, které si vás získají už při prvním ochutnání. Sbírají se v období nejvyšší zralosti, díky čemuž jsou chutí a vůní od čerstvých plodů prakticky nerozeznatelné. Hlavní rozdíl je ve struktuře. Čerstvé ovoce v ústech rozkousnete a vyteče z něj šťáva. U lyofilizovaných plodů je to ovšem jinak. Během šetrného zpracování jsou zbaveny prakticky veškeré vody. Díky tomu při skousnutí uslyšíte typické křupnutí. Pokud ovšem lyofilizovaný černý rybíz nasypete do jogurtu, mléka nebo je smícháte s jinou tekutinou, nasaje vodu a pak už je od čerstvých při konzumaci prakticky k nerozeznání. 

 

Kromě autentické chutě a vůně si ovoce při lyofilizaci zachovává také velké množství prospěšných látek. Řada z nich by při běžném sušení horkým vzduchem byla zničena. Lyofilizace je tak mnohem šetrnější a lepší volbou zpracování a konzervace. Díky tomu má i mnohem delší trvanlivost než čerstvé plody. To z mrazem sušeného ovoce dělá perfektního parťáka třeba na túry, při kterých by se mohlo to čerstvé v batohu rozmačkat. Navíc máte jistotu, že vám tento snack i v malém množství dodá dobrou energii na další treky. A pokud jste fanoušky jednoduchého složení, potěší vás jistě i fakt, že neobsahuje žádný přidaný cukr ani jiné složky. 

 

Využití najde lyofilizované ovoce ovšem také v kuchyni. Nejspíš se neudržíte a budete ho často mlsat samostatně rovnou z balíčku. Můžete ho ovšem zakomponovat také do různých dobrot. Skvěle se hodí na ovesné kaše, do jogurtů, domácí granoly, smoothies či pudinků. Vytvořit z něj můžete ale i zdravé dezerty. Nadrcené kousky ovoce vyniknou perfektně v těstech na sušenky, bábovky i rolády. Hodí se ovšem i do různých krémů, ale také jako zdobení. Jedná se zkrátka o univerzální dobrotu, která nesmí chybět ve spíži žádného milovníka ovoce a zdravého mlsání.

 

Lyofilizovaný černý rybíz – GymBeam

 

Lyofilizovaný černý rybíz a jeho výhody

  • mrazem sušený černý rybíz, který si zachovává maximum prospěšných živin
  • vyniká svou autentickou chutí a vůní
  • neobsahuje přídatné látky
  • je bez přidaného cukru
  • je zpracováno nejšetrnějšími procesy
  • perfektně křupe
  • oproti čerstvému ovoci je trvanlivější
  • ideální jako samostatný snack
  • hodí se do kaší, jogurtů a smoothies
  • dá se přidat do těsta i krému v dezertech
  • perfektně se hodí na zdobení sladkých dobrot

 

Složení

Lyofilizované čierne ríbezle.

 

Dávkování

Konzumujte kdykoli během dne jako součást vyvážené stravy.

 

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty v 100 g
Energetická hodnota 1268 kJ / 302kcal
Tuky 2,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 75 g
 - z toho cukry 26 g
Vláknina 24 g
Bílkoviny 6,3 g
Sůl 0,01 g

 

Upozornění

Uchovávejte na suchém místě mimo přímé sluneční záření při pokojové teplotě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené ovoce
Brutto váha: 0.116000
Značka: GymBeam
producing_country: EU
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari): Gymbeam Lyofilizovaný černý rybíz
Délka: 23.000000
Šířka: 14.000000
Výška: 4.000000
Netto váha: 0.100000
HS kod: 08134065: -- Tamarindy, jabĺčka kešu, liči, jackfruit, sapoty, plody mučenky, karamboly a pitahaye
Počet kusů v balení: 8
Forma: potravina
Vegetariánský: ano
Veganský: ano
Bezlepkový: ano
Bez laktózy: ano
Bez GMO: ano
Bez umělých sladidel: ano
Bez aspartamu: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: