BIO Rajčatový koncentrát 185 g - Primavika
Kód: 54274G06MDetailní popis produktu
BIO Rajčatový koncentrát - lahodný protlak vhodný jako základ na pizzu nebo na přípravu rajské omáčky
BIO Rajčatový koncentrát je lahodný protlak, který má širokou škálu možných využití a ve vaší kuchyni se rozhodně neztratí. Hodí se jako přísada do boloňské omáčky ke špagetám, do rajské polévky, na přípravu lasagní nebo jako základ na pizzu.
Je vyroben z ekologicky pěstovaných rajčat a na 100 g koncentrátu bylo použito až 500 g rajčat. To mu zaručuje skutečnou rajčatovou chuť bez umělých složek. Proto potěší nejen vegany, ale i každého gurmána. Navíc neobsahuje žádný tuk.
BIO Rajčatový koncentrát
- je lahodný protlak z BIO rajčat
- na 100 g koncentrátu bylo použito 500 g rajčat
- má skutečnou rajčatovou chuť
- neobsahuje žádný tuk
- je vhodný do polévek, omáček, na přípravu lasagní nebo jako základ na pizzu
- je vhodný i pro vegany
Složení
Rajčatový koncentrát * (22 - 24 %), 100 g koncentrátu vyrobeného z 500 g rajčat.
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 380 kJ / 90 kcal |
Tuky | 0,4 g |
z toho nasycené tuky | 0 g |
Sacharidy | 18 g |
z toho cukry | 7,6 g |
Bílkoviny | 3,5 g |
Sůl | 0,19 g |
Upozornění
Skladujte v suchu, chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Minimální trvanlivost: uvedena na obalu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky, dipy a pomazánky |
---|---|
Brutto váha: | 0.329000 |
Značka: | Primavika |
producing_country: | EU |
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari): | Primavika BIO Rajčatový koncentrát |
Délka: | 7.500000 |
Šířka: | 7.500000 |
Výška: | 8.000000 |
Netto váha: | 0.185000 |
HS kod: | 21032000: - Rajčiakový kečup a ostatné rajčiakové omáčky |
Počet kusů v balení: | 6 |
Forma: | potravina |
Směs: | čirý |
Vegetariánský: | ano |
Veganský: | ano |
Bezlepkový: | ano |
Bez laktózy: | ano |
BIO: | ano |
Bez GMO: | ano |
Bez umělých sladidel: | ano |
Bez aspartamu: | ano |
B2B price exception: | Yes |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.